MobilSvar er din personlige telefonsvarer som tar imot beskjeder når du har slått av mobiltelefonen, befinner deg utenfor dekning eller er opptatt. Med MobilSvar er du tilgjengelig 24 timer i døgnet, samtidig som du har frihet til selv å velge når du ønsker å svare telefonen og når du vil at samtalen skal gå til MobilSvar. Med MobilSvar kan du dermed sørge for at du ikke går glipp av viktige beskjeder når du er opptatt, og at du selv styrer din tilgjengelighet.

Når noen legger igjen en beskjed på din MobilSvar, blir du varslet med en SMS. Talemeldingene kan du lytte til når det passer deg. Mulighetene med MobilSvar er mange og tjenesten er enkel å bruke.