Har du en mobiltelefon som ikke støtter automatisk oppsett av MMS og WAP, kan du legge inn de nødvendige opplysningene direkte på mobiltelefonen.

Fremgangsmåten varierer fra merke og telefonmodell. Les gjerne bruksanvisningen for din mobiltelefon og finn ut hvor de manuelle innstillingene skal skrives inn.

Last ned oppsett for MMS og internett

Send en SMS med kodeord FIKS MMS eller FIKS INTERNETT til 1999 for å få tilsendt oppsett for MMS eller Internett.

Dersom du har lastet ned oppsettet før, kan du prøve å laste det ned på nytt. Skru mobilen av og på etter at oppsettet har blitt lastet ned.

Manuelt oppsett

Om det ikke finnes automatisk oppsett for din telefon kan du sette det opp manuelt. Her er instruksjonene:

Manuelle innstillinger for internett:
For å sette opp din telefon for å benytte internett, må du legge inn et 'Tilgangspunktnavn/APN'.
Dette gjøres som regel under Innstillinger - Mobildata/Mobilnettverk på din telefon.

• Tilgangspunktnavn/APN: telenor

Manuelle innstillinger for MMS:
For å sette opp din telefon for å benytte internett, må du legge inn et 'Tilgangspunktnavn/APN'.
Dette gjøres som regetl under Innstillinger - Mobildata/Mobilnettverk på din telefon.

• Tilgangspunktnavn/APN: telenor
• MMS-proxy/-mellomtjener: 10.10.10.11
• Port: 8080
• MMS-server: http://mmsc

Dersom MMS fortsatt ikke fungerer på din telefon kan du også se i brukerveiledningen for din mobiltelefon.