Du kan enkelt administrere ditt Mobbefilter via Mine Sider

1.  Logg inn på Mine Sider

2.  Trykk på  fanen «tjenester»

3.  Nederst på siden vil du se et bilde av en tryllehatt med tenksten «Andre Tjenester»

4.  Når du har trykket på «Andre Tjenester»  vil du komme til en ny innlogging. Har du ikke ikke passord trykker du på "Ny bruker eller glemt passord"

5.  Etter du har logget inn vil det stå Mobbefilter til venstre på siden

6.  Trykk på Mobbefilter og skriv inn de ønskede nummer du har lyst til å sperre for å ta kontakt med deg