Når man har problemer med å ringe enkeltnumre er dette ofte på grunn av sperrer eller innstillinger lokalt på telefonen du prøver å ringe.

Det anbefales at dere sletter hverandre fra kontaktlisten og prøver å ringe igjen ved å taste nummer manuelt.

Det går også an å forsøke å ringe med skjult nummer. Dette vil «overstyre» eventuelle anropssperrer.

For å ringe med skjult nummer taster man #31# før nummeret man ringer.

Bruker vedkommende iPhone er det også lurt å sjekke om man har aktivert tjenesten «Ikke forstyrr».

Dette er en tjeneste som vil avvise anrop automatisk, men ofte går de gjennom om man ringer flere ganger etter hverandre.

«Ikke forstyrr» deaktiveres ved å trekke opp bunnmenyen på iPhone og deaktivere halvmåne-ikonet.