Har du du gått rom for data før måneden er over kan du bestille ekstra data om du ønsker det. Den ekstra datapakken vil vare i 30 dager. Du kan kjøpe ekstra datapakker slik:

1. Talkmore-appen
    1. Logg inn i appen
    2. Trykk på "Bestill mer data" på forsiden
    3. Velg hvilken størrelse du ønsker på din ekstra datapakke (1 GB, 3GB eller 10 GB)
    4. Bekreft kjøp
    5. Datapakken vil være tilgjengelig innen kort tid

2. Via Mine Sider
    1. Logg inn på Mine Sider
    2. Velg "Mitt forbruk" i menyen til venstre
    3. Trykk på knappen "Bestill datapakke" til høyre for Dataforbruk
    4. Velg hvilken størrelse du ønsker på din ekstra datapakke (1 GB, 3GB eller 10 GB)
    5. Trykk "Kjøp" og bekreft bestillingen
    6. Datapakken vil være tilgjengelig innen kort tid

3. eller på SMS
    1. Send SMS med kodeord "DATA 1", "DATA 3" eller "DATA 10" til 2258

Pris for datapakkene:

1 GB kroner 79,-

3 GB kroner 139,-

10 GB kroner 299,-

Vilkår:

• Prisen for pakken vil komme på din neste faktura, med mindre du har kjøpt datapakke med Morepoints. Da er den selvfølgelig gratis. Les om vårt kostnadsfrie fordelsprogram Enjoymore her.