Er du mye på nett med mobilen? Nå kan du få en enda bedre surfeopplevelse med større hastigheter.
Velg mellom tilleggspakker på 40 mbit/s og 150 mbit/s hastighet. For å benytte deg av tjenesten må du ha telefon og SIM-kort med 4G støtte.

SIM-kort kan bestilles på Mine Sider om du ikke allerede har det.

Priser for hastighetspakker

Etablering 0,-
Opptil 40 Mbit/s hastighet 29,-
Opptil 150 Mbit/s hastighet      49,-

Bestille tjenesten

Bestilling av tjenesten kan du gjøre på Mine sider når abonnementent ditt er aktivt, eller ved å kontakte vårt kundesenter.

Er du ikke Talkmore- kunde idag?

For deg som ikke allerede er Talkmore- kunde kan du bestille tjenesten på Mine sider eller hos Kundeservice så fort du har et aktivt abonnement. Sammenlign og bestill mobilabonnement her.

Vilkår for Økt Hastighet

• Etter aktivering kan det ta opptil 15 minutter før hastigheten blir justert.
  • Bestiller du annen dato enn den 1. i måneden, vil månedspris basere seg på gjenstående dager i måneden.
  • Ved avbestilling får man refundert månedspris for gjenstående dager.
  • Dersom du benytter mer enn opprinnelig strupegrense i måneden, vil hastighet reduseres til 128Kbit/s ut mnd.
  • Hastighetspakkene kan ikke brukes med abonnementet "Forhåndsbetalt".