Med Samtale Venter kan du ”parkere” et anrop for å besvare en ny innkommende samtale, eller foreta et nytt oppkall.

På mobiltelefonens display ser du hvem som ringer mens du er i samtale. Du avgjør om du skal ta imot den nye samtalen, veksle mellom samtalene, eller la den nye gå til din MobilSvar.

Når en ny samtale kommer inn, får du et varsel både med en tonelyd og ved tekst i displayet.

På de fleste telefoner kan du enkelt besvare en innkommende samtale ved å benytte den tasten du bruker til å ringe ut med.

For detaljer ber vi deg sjekke i brukermanualen til din mobiltelefon.

Samtale Venter er en standard tjeneste hos Talkmore. Ønsker du å aktivere/deaktivere tjenesten kan du enkelt gjøre det selv på mobiltelefonen.

Aktivering/deaktivering av Samtale venter

• For å aktivere/koble inn tjenesten, tast: *43# og trykk på ringeknappen
  • For å deaktivere/koble ut tjenesten, tast: #43# og trykk på ringeknappen
  • For å sjekke om tjenesten er aktiv eller ikke, tast *#43# og trykk på ringeknappen

Bruk av Samtale venter når du er i en eksisterende samtale

• For å avvise den nye/ventende samtalen, tast 0 og trykk på ringeknappen
  • For å avslutte den samtalen du sitter i og ta imot den nye, tast 1 og trykk på ringeknappen
  • For å veksle mellom to samtaler, tast 2 og trykk på ringeknappen