Du kan enkelt bestille abonnement, enten fra vår hjemmeside, eller ved å kontakte vårt kundesenter på +47 815 68 680. Talkmore har ingen bindingstid.

Sjekk ut vår Vervekampanje, før du bestiller.

Hvilket abonnement passer best for deg?

Finn abonnementet som passer for deg og ditt bruk. Vi har abonnementer som er tilpasset for deg som bruker telefonen litt, og for deg som bruker den mer.

Ønsker du å overføre ditt nåværende nummer?

Det kan du enkelt gjøre. Vi ordner din overføring, du trenger ikke å si opp ditt abonnement hos din operatør. Ditt tidligere abonnement blir avsluttet samme dag som ditt abonnement

starter hos Talkmore. Det tar normalt 1-3 virkedager før ditt nye sim kort kommer i posten.

Det er verdt å merke seg at ditt gamle abonnement fungerer helt fint frem til du blir aktiv kunde hos Talkmore.

Ønsker du nytt telefonnummer?

Det er like enkelt å bestille nytt nummer. Det er kostnadsfritt, og du kan ta det i bruk så fort du har mottatt ditt nye sim kort.

Hvilket SIM kort trenger du?

Når du bestiller abonnement hos Talkmore blir nytt SIM kort sendt ut til din folkeregistrerte

Adresse. Sim kortet mottar du ved normal postgang etter 1-3 virkedager.

Se hvilket SIM kort som passer for deg.

Hvor raskt kan jeg begynne å bruke Talkmore?

Etter du har lagt inn bestilling tar det 6 virkedager før ditt abonnement blir aktivt.

Vi sender alltid ut SIM kortet dagen etter bestilling, slik at du er sikker på at kortet kommer i god tid før overføringen skjer.

Mine sider

Når du har blitt aktiv kunde, kan du selv administrere ditt abonnement via Mine sider.

Her kan du bl.a. endre abonnement, legge til ekstra tjenester, se fakturaoversikt, endre adresse og

mye mer.