Hvordan mottar du faktura fra oss?

- Faktura kan du motta enten per e-post eller per post. Merk at ved mottak av faktura per post, tillegges det et fakturagebyr på 39 kroner.

Med faktura på e-post er det ingen fakturagebyr.

- Du velger selv hvilken faktura type du ønsker. Du velger faktureringsmetode når du bestiller nytt abonnement, og du kan etter bestilling når som helst endre faktureringsmetode via Mine sider.

Du kan på samme sted endre din adresse.

- Med faktura på E-post, mottar du betalingsinformasjon, KID, konto nummer og beløp på din e-post.

For å se selve fakturaen, må du logge inn på Mine sider, og gå inn på fanen Fakturaoversikt.

Du kan få tilsendt selve fakturaen direkte på din e-post som en Pdf fil. Du må da kontakte vårt kundesenter, så fikser vi det for deg.

Har Talkmore AvtaleGiro eller E-faktura?

Ja, det har vi. Les mer om AvtaleGiro og E-faktura her.