Med BankID på mobil, kan du enkelt logge inn i nettbanken med din telefon, uten kodebrikke og betale dine regninger. Hos Talkmore er etablering og bruk av BankID gratis, og alle våre SIM kort støtter BankID.

Sjekk med banken din om de støtter BankID. Så lenge banken har BankID støtter vi denne tjenesten.

Hvordan aktiverer jeg BankID?

BankID må aktiveres i din Nettbank. Følg instruksene på SMS, og du får

det aktivert.

- Logg inn med kodebrikke i din Nettbank

- Aktiver BankID på mobilen og lag din personlige kode.

- Enkelt og greit. BankID er klart til bruk.

Hvis du har tvilling kort, er det viktig å merke seg at at BankID på mobil kun fungerer

på hovedkortet.

Husk at BankID følger SIM kortet. Bestiller du nytt SIM kort, må tjenesten

aktiveres på nytt i din Nettbank.