For å kunne sende og motta MMS må mobildata være aktivert.

For å sende MMS kreves det at du har en mobiltelefon som støtter MMS og at du har riktige innstillinger på din telefon. De aller fleste mobiltelefoner i dag er satt opp for MMS - skulle du ha problemer med å sende og motta MMS får du hjelp til oppsett under.

Som Talkmorekunde er allerede MMS aktivert på ditt abonnement. Merk at telefonen benytter datatrafikk ved mottak og sending av MMS.

Last ned oppsett for MMS og internett

Send en SMS med kodeord FIKS MMS eller FIKS INTERNETT til 1999 for å få tilsendt oppsett for MMS eller Internett.

Dersom du har lastet ned oppsettet før, kan du prøve å laste det ned på nytt. Skru mobilen av og på etter at oppsettet har blitt lastet ned.

Manuelt oppsett

Om det ikke finnes automatisk oppsett for din telefon kan du sette det opp manuelt. Du finner oppsett til din mobiltelefon via våre nettsider her.