Hva gjør jeg?

- Det første du kan gjøre er å slå telefonen av og på. I veldig mange tilfeller, løser dette problemet.

- Sjekk at internett innstillingene på telefonen er riktige. Sjekk innstillingene dine her. For å få tilsendt nytt internett oppsett, kan du sende SMS med kodeord «FIKS INTERNETT» til 1999.

- Har du sjekket at alle programvareoppdateringer er gjort på telefonen?

- Test SIM kortet i en annen telefon, og motsatt. Telefonen du tester SIM kortet i, må ha samme internett innstillinger som din egen telefon.

- Sjekk dekningskartet for oversikt over ditt område.

- Omfatter problemet dekning generelt? Se her for hvordan sende en dekningsklage.