Er du ny kunde hos Talkmore?

Da står PIN og PUK koden i velkomstbrevet du har mottatt.

Kodene er alltid tilgjengelige på Mine sider, under fanen Mine tjenester.

Det gjelder både kodene for hovedkortet ditt, og eventuelle tilleggskort, som TvillingSIM eller datakort.

Hva brukes PIN og PUK koden til?

PIN koden er din personlige kode for ditt SIM-kort. Den er alltid 4 sifret, og brukes til å låse opp ditt SIM-kort.

Du får alltid tildelt pin kode med ditt nye SIM-kort. Av sikkerhetsmessige årsaker kan det være lurt å endre koden.

Koden kan du endre ved å taste inn følgende på din telefon:

**04*GAMMEL PIN1*NY PIN1*GJENTA NY PIN1#

Du kan også endre koden via innstillingene til din telefon. Er du usikker på hvordan det gjøres,

kan du sjekke brukerveiledningen til din telefon.

PUK koden er en 8 sifret kode. Har du vært uheldig å taste inn PIN koden feil tre ganger, må du angi PUK koden

for å låse opp SIM-kortet. Etter du har tastet inn PUK koden, lager du en helt ny PIN kode.

Dette kan også være en metode for å lage ny PIN kode.

Merk at dersom du taster PUK koden feil 10 ganger, blir SIM-kortet fullstendig låst. Du må da kontakte kundesenteret

på telefon +47 815 68 680, eller via kontaktskjemaet, for å bestille nytt SIM-kort.