Mottar du fremdeles papirfakturaer - velg heller automatisk betaling med AvtaleGiro.

AvtaleGiro er tilpasset deg som ønsker at regningene skal betales automatisk. Med denne løsningen besørger banken at de faste regningene betales direkte fra konto på forfallsdato.

Du får god oversikt ved at du får varsel minst 7 dager før forfall, og kvittering med forklarende tekst på kontoutskriften.

• Banken betaler regningen for deg
  • Slipp å huske på forfallsdatoer
  • Unngå purringer

Hvordan registrere seg med AvtaleGiro?

• Du kan takke ja i nettbanken neste gang du betaler en regning, eller…
  • Logg deg inn i nettbanken nå og legg til AvtaleGiro
  • Du kan også registrere deg ved å sende inn vårt registreringsskjema

Har du fortsatt spørsmål rundt hvordan signere opp på AvtaleGiro, kontakt din bank så hjelper de deg.
Merk at dersom du avbestiller AvtaleGiro i nettbanken din, kan det ta opptil tre dager før det blir registrert i våre systemer.