Datakort er et et ekstra SIM-kort som du kan benytte i nettbrett, iPad, modem, ruter eller PC. SIM-kortet er knyttet opp til ditt hovedabonnement, og all trafikk samles på din faktura. Dersom du har inkludert datatrafikk i ditt hovedabonnement, vil trafikken på Datakortet benytte av denne mengden.

Datakort kan bestilles på Mine sider eller ved å kontakte Talkmore kundesenter. Merk at tjenesten ikke støttes med abonnementet Forhåndsbetalt.

Datakortet er begrenset til bruk av datatrafikk og kan ikke benyttes til vanlig samtaler.

Priser

Etablering: 0,-

Månedspris: 0,-