TvillingSIM er en tjeneste for deg som jevnlig bruker to mobiltelefoner.

Med denne tjenesten får du et ekstra SIM-kort i tillegg til hovedkortet.

Tvillingabonnementet gjør det enkelt å bruke to mobiltelefoner uten at du trenger å bytte SIM-kort eller stenge av telefonen som ikke er i bruk.

Du kan ringe ut fra begge mobiltelefonene samtidig, og all trafikk samles på en felles faktura.

TvillingSIM kan bestilles på Mine sider eller ved å kontakte Talkmore kundesenter. Merk at tjenesten ikke støttes med abonnementet Forhåndsbetalt.

Priser

Beskrivelse Pris
Etablering* 0,-
Månedspris 20,-

* Tjenesten krever at MobilSvar er aktivert på ditt abonnement. Har du ikke denne tjenesten fra før vil den bli aktivert. Aktivering av mobilSvar er gratis.

Obs! Dersom du har etablert sperrer for spesielle samtaletyper på ditt hovedSIM, må du ta kontakt med kundesenter for å få etablert de samme sperrene på ditt tvillingSIM.

TvillingSIM i utlandet

Om du har et TvillingSIM og skal reise til utlandet så anbefaler vi at du legger igjen tvillingkortet hjemme, dette for at det ellers må være slått på og innenfor dekning hele tiden.

Blir det slått av, kan du ikke motta samtaler på telefonen med hovedkortet, selv om tvillingkortet blir slått på igjen. Alle samtaler vil da gå til mobilsvar.

Når du kommer hjem igjen fungerer det som vanlig etter at både hoved og Tvillingkort har blitt slått av.