Jeg er ny kunde. Hvordan bestiller jeg og aktiverer SIM-kort?

Er du ny kunde hos Talkmore og har mottatt SIM-kort per post blir ditt nye SIM-kort aktivert automatisk.

Dato og klokkeslett for aktiveringen, står i brevet du mottar i posten, noen dager etter bestilling.

Merk at SIM-kort ved nye bestillinger alltid sendes til din folkeregistrerte adresse.

Er du ny kunde og har hentet SIM-kort på Narvesen eller 7-eleven kan du enkelt aktivere dette på Mine Sider. Du aktiverer SIM-kortet ditt slik:

1. Logg inn på Mine Sider

2. Gå til fanen "SIM-kort og PIN"

3. Skriv inn ditt SIM-nummer.

4. Du får tildelt overføringstidspunkt. Det tar kun 1-2 virkedager å overføre ditt telefonnummer.