Med Datapakke Verden kan du surfe trygt og billig i store deler av verden, perfekt for deg som ønsker å holde deg oppdatert uansett hvor du er. Pakken varer i 30 dager. Størrelsen på pakken varier i forhold til hvor i verden du reiser:

Datapakke Verden 1GB (Sone 1) - Kr. 199,-

Land inkludert: Andorra, Australia, Bahamas, Bangladesh, Canada, Hong Kong, Kina, Makedonia, Malaysia, Monaco, Myanmar, Pakistan, Russland, Tyrkia, Thailand og Venezuela

Datapakke Verden 200MB (Sone 2) - Kr. 199,-

Land inkludert: Albania, Argentina, Armenia, Aserbajdsjan, Bahrain, Bosnia-Hercegovina, Brasil, Brunei, Colombia, Dominikanske republikk, Hviterussland, Kambodsja, Kapp Verde, Chile, Equador, Egypt, El Salvador, Fiji, Guatemala, Honduras, Indonesia, Israel, Japan, Kenya, Sør-Korea, Kuwait, Mexico, New Zealand, Nicaragua, Oman, Paraguay, Peru, Filippinene, Qatar, Saudi-Arabia, Singapore, Skip (Telenor Maritime), Sør-Afrika, Sri Lanka, Sudan, Taiwan, Tonga, Forente Arabiske Emirater, Vietnam og Uruguay.

Du bestiller enkelt Datapakke Verden i appen eller via SMS;

1. Talkmore-appen
    1. Logg inn i appen
    2. Trykk på datahjulet med % brukt av dine inkluderte data på forsiden
    3. Scroll litt ned og trykk på knappen "Bestill Datapakke Verden"
    4. Velg så den datapakken du ønsker (Verden 1 GB eller Verden 200 MB)
    5. Bekreft kjøp
    6. Datapakken vil være tilgjengelig innen kort tid

2. Via SMS
    1. Send SMS med kodeord  "VERDEN 1000" for sone 1 eller "VERDEN 200" for sone 2 til 2258.

Vilkår:

• Prisen for pakken vil komme på din neste faktura, med mindre du har kjøpt datapakke med Morepoints. Da er den selvfølgelig gratis. Les om vårt kostnadsfrie fordelsprogram Enjoymore her.