Med Datapakke USA surfer du trygt og billig i USA og Sveits. Pakken inluderer også MCP Offshore, for deg som jobber mye på plattform.

Du kan velge mellom 400 MB til 49 kroner og 1000 MB til kun 99 kroner, begge pakkene varer i hele 30 dager.

Du kan enkelt bestille pakke direkte fra Appen eller via SMS, og pakken varer i 30 dager. For Datapakke USA send 'DATA USA 400' eller ' 'DATA USA 1000' til 2258.

Vi anbefaler å laste ned Appen vår Talkmore så har du alltid full kontroll på forbruket ditt.

Ønsker deg en flott tur!