Med Datapakke USA surfer du trygt og billig i USA og Sveits. Pakken inkluderer også MCP Offshore, for deg som jobber mye på plattform.

Du kan velge mellom 400 MB til 49 kroner og 1000 MB til kun 99 kroner, begge pakkene varer i hele 30 dager. Du bestiller enkelt Datapakke USA i appen eller via SMS:

1. Talkmore-appen
    1. Logg inn i appen
    2. Trykk på datahjulet med % brukt av dine inkluderte data på forsiden
    3. Scroll litt ned og trykk på knappen "Bestill Datapakke USA"
    4. Velg så den datapakken du ønsker (Datapakke USA 400 MB eller Datapakke USA 1000 MB)
    5. Bekreft kjøp
    6. Datapakken vil være tilgjengelig innen kort tid

2. Via SMS
    1. Send SMS med kodeord "DATA USA 400" eller "DATA USA 1000" til 2258.

Vilkår:

• Prisen for pakken vil komme på din neste faktura, med mindre du har kjøpt datapakke med Morepoints. Da er den selvfølgelig gratis. Les om vårt kostnadsfrie fordelsprogram Enjoymore her.