Med 4G-Tale vil du kunne ringe uten problemer, selv om vanlig taledekning ikke skulle være optimal. For å få 4G-Tale trenger du en mobil som støtter denne funksjonen. Dersom du ikke har byttet SIM-kort siden 2012 trenger du et nytt 4G SIM-kort. Du kan enkelt bestille SIM-kort via Mine Sider.

4G-Tale er normalt automatisk aktivert hvis du har siste programvareoppdatering på din telefon. Les mer om 4G-Tale her.

For å forsikre deg om at 4G-Tale er aktivert kan du gjøre følgende:

iPhone

• Innstillinger - Mobilnett - Mobildatavalg - Aktiver 4G-Tale og Data

Samsung

• Innstillinger - Mobilnett - VoLTE-anrop - På

Sony

• Innstillinger - Mer - Mobilnett - Aktiver VoLTE - På