1. Ring til koden *5005*7672*+4790002100# (For å få + tegnet på iPhone så må du holde inne 0-knappen i noen sekunder. Det fungerer ikke å taste 0047 for eksempel)

2. Nullstill nettverksinnstillinger på Innstillinger -> Generelt -> Nullstill -> Nullstill nettverksinnstillinger

3. Gå til innstillinger -> Mobilnett -> Mobildata valg –> Aktiver 4G -> Av. Dette låser telefonen til kun 2G/3G. Prøv å send på nytt og hvis det fungerer med 4G slått av så kan de aktivere 4G igjen etterpå.