Neste gang du skulle trenge hjelp med dette, kan du logge deg inn på Mine Sider og hente ut PUK og PIN-kode for alle dine abonnement. De finner du under SIM-kort og PIN-fanen til venstre når du er logget inn. Dersom du ikke kommer deg inn på telefonen din uten å måtte oppgi PIN eller PUK, er et triks å ta ut SIM-kortet. Du kan da bruke telefonen så lenge du har den koblet til nett, og da har du også tilgang til Mine Sider.

Hvis du ikke allerede er kjent med Talkmore-appen, så ville jeg lastet ned den. Den er super for å få oversikt over kostnadene sine, og du kan også enkelt kjøpe datapakker, endre abonnement og betale faktura med Vipps :)