Neste gang du skulle trenge hjelp med dette, kan du sende verve-SMS til dine venner/familie/bekjente på nettsiden vår her. Pass på at den du verver bruker telefonnummeret ditt i kampanjefeltet ved bestilling. Dine gratis månedsavgifter vil ikke trekkes fra din faktura før måneden etter din bekjente faktisk har blitt aktiv kunde. Vi jobber med å få opp en oversikt over vervinger i Talkmore-appen, slik at du kan få bedre kontroll over vervingene dine.

Hvis du ikke allerede er kjent med Talkmore-appen, så ville jeg lastet ned den. Den er super for å få oversikt over kostnadene sine, og du kan også enkelt kjøpe datapakker, endre abonnement og betale faktura med Vipps :)