Neste gang du skal du endre bruker på et av abonnementet du eier, kan du logge deg inn på Mine Sider, trykke på Min Familie, og klikke videre inn på det abonnementet du vil bytte navn på. Trykk på «endre personalia» og legg inn den informasjonen du ønsker at skal ligge på abonnementet. Enkelt og greit!

Hvis du ikke allerede er kjent med Talkmore-appen, så ville jeg lastet ned den. Den er super for å få oversikt over abonnement og kostnader. I tillegg kan du også enkelt kjøpe datapakker, endre abonnement og betale faktura med Vipps :)