Vi er veldig glade for å endelig kunne tilby eSIM til Apple Watch!

Her har du det du trenger for å komme i gang:

Kom i gang med eSIM fra Talkmore på din Apple Watch
Før du starter, sørg for at du har den nyeste versjonen av iOS og watchOS. Aktiveringen kan feile dersom enhetene ikke er oppdaterte.

• Gå inn på Watch-appen på din iPhone
  • Trykk på Min klokke-fanen
  • Inne på Watch-appen velger du Mobilnett
  • Trykk deg videre på Konfigurer mobildata

Får du ikke mulighet til å trykke på Konfigurer mobildata, anbefaler vi å lukke Watch-appen og gå gjennom stegene på nytt.

• Logg inn med din Talkmore-bruker
  • Du kommer nå til bestillingssiden og er kun et lite trykk unna målstreken
  • Sjekk at informasjonen stemmer og trykk på Aktiver

Aktiveringen av eSIM vil skje automatisk og du kan nå lukke siden.
Ditt eSIM er klart til bruk når Watch-appen ikke lenger viser "Aktiverer". Dette kan ta noen minutter.

Denne veiledningen og ofte stilte spørsmål finner du på hjemmesiden vår HER.