Vi sender deg denne e-posten fordi vi fikk beskjed om at du var interessert i eSIM til Apple watch. 

Talkmore støtter pr i dag ikke eSIM-løsningen som Apple bruker for Apple Watch. 

Både produktavdelingen og teknisk avdeling hos oss jobber med å få dette til, men vi må også få en godkjennelse/hjelp av Apple, noe vi pr i dag ikke har fått. 


Vi har i påvente av dette, kommet med en midlertidig løsning for kunder med flere nummer på en felles konto hos Talkmore (gjelder kun privatkunder).


For å få eSIM til Apple Watch så kan du overføre det nummeret som trenger det til Telenor, men siden prisene hos de er litt høyere enn hos oss så kan vi tilby deg en rabatt hvis du lar det andre nummeret være igjen som kunde hos oss. Vi kan tilby deg 100 kr rabatt på hver faktura fremover hvis du overfører det ene nummeret til Telenor og lar det andre være igjen hos oss. Denne rabatten kan kombineres med andre rabatter hvis du har det.  


For å benytte deg av denne løsningen, trenger du kun å gi beskjed til oss med telefonnummer som skal overføres og nummeret/ene som skal forbli hos Talkmore. Deretter kan du bestille overføring for nummeret til Telenor. Vi gjør oppmerksom på at dersom du benytter deg av egne tilbud som medfører bindingstid hos Telenor, kan Talkmore ikke dekke eventuell bruddgebyr om du overfører nummeret før bindingstiden er ferdig. Dette tilbudet er som alle våre andre tilbud og løsninger selvfølgelig uten bindingstid. 


Når nummeret er overført vil det månedlig bli lagt til en rabatt på 100kr så lenge nummeret som ble overført fortsatt er hos Telenor. 


Når vi har klart å få støtte for Apple Watch, vil du få en ny beskjed av oss slik at nummeret kan overføres tilbake til Talkmore. 


Du kan gi oss beskjed om dette er ønskelig som svar på denne eposten.