Opplever du problemer med å sende SMS med iPhone?

Det første man bør sjekke, er om sendingen går via iMessage eller vanlig SMS.

Dette sjekker du enkelt ved å se på fargen på teksten i meldingsvinduet. Er fargen blå sendes det som iMessage, er fargen grønn sendes det som vanlig SMS.

iMessage er en tjeneste fra Apple, og går via Apple sine servere over internett. Er problemene knyttet til sending av iMessage, får vi dessverre ikke undersøkt det. Da må Apple support kontaktes. Det er derfor viktig å sjekke at man sender vanlig SMS, før vi kan feilmelde problemet til vår tekniske avdeling.

Gjør følgende for å deaktivere iMessage:

Gå inn via innstillinger -> Meldinger -> Deaktiver iMessage

Etter dette er gjort, kan du forsøke å sende meldingen som vanlig SMS.