Dette skal vi selvfølgelig se nærmere på.

For å kartlegge hvor feilen kan ligge trenger vi derimot litt mer informasjon:

• Gjelder dette på en bestemt adresse, og i så fall hvilken?
  • Når oppdaget du problemet?
  • Er det flere i samme område som sliter med Telenordekning?
  • Er dette utendørs eller innendørs? (hvis innendørs, hjelper det om du flytter på deg?)
  • Har du aktivert Wifi-tale ved bruk innedørs?
  • Hjelper det å skru telefonen av og på?
  • Hva slags telefon bruker du?
  • Bruker du deksel på telefonen? (hvis ja, hjelper det å ta av dekselet?)
  • Blir det bedre dersom du slår av 3G/4G? (iPhone 5 kan ikke slå av 3G)
  • Er SIM-kortet testet i annen telefon (test helst med et annet merke enn den du opplever problemer med)?

Hvis feilen skjer på samme adresse trenger vi eksempel på feil under samtale.

Eksempel inneholder:

1. A-nummer (nummer som ringer)
  2. B-nummer (nummer som tar imot anropet)
  3. Dato + klokkeslett
  4. Beskrivelse av problemet (brudd, dårlig lyd etc.)

Hvis du opplever dårlig dekning uansett hvor du befinner deg kan det være at du kun trenger nytt SIM-kort.

Dette kan bestilles via Mine Sider.

Svartid på en dekningsklage varierer utifra problemets omfang, men vanligvis tar det 1-3 virkedager.